BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jan 24, 2011

cuti lama nanti nak buat ape?

dah confirm kan yang kita akan cuti lama gila tuk naik sem baru next sem kan?
gila ah
dalam 3bulan 3minggu macam tu la kita akan cuti
so,,apa plan korang semua?
share2 la
boleh la aku tiru
hahahaha

takkan nak ternak lemak je dekat 4bulan tu?
nak keje
tapi nak keje ape?
adoiii
lemah semangat tol

kalau nak keje,,
cuba korang suggest aku patut keja ape?
agak2 dengan kelulusan aku sekarang yang cuma ada sijil SPM dan pass asasi,,
ada tak keje yang akan bagi aku gaji dalam seribu sebulan?
kalau ada,,
keje ape ek?

dah la ada practical sebulan
kurang la sikit masa aku untuk mengumpul harta
mana syok cuti tanpa wang
asyik kena telan air liur je bila g shopping complex
tekanan perasaan la aku macam tu

any idea?
tolong laaa...=(

2 comments:

nabilah said...

kerja kilang, guna spm, ada kilang tu bg 2000 sebulan, just for operator, tp keje 12jam sehari, anda sanggup?

jau said...

12jam?
gulp...
xde kje sng sket ke kak bell?