BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 9, 2011

malu dowhhh

ok
aku stress tau tak
bila asyik tersalah tegur orang kat facebook
korang pernah tak?
ke aku sorang yang suka buat kalut macam tu

dah beberapa kali dah aku kena
yela,,
kawan2 kita ramai je yang ada nama sama
terutamanya nama-nama yang common
sebagai contoh
tadi aku baru je tegur kawan aku nama halimah
konfiden je aku tegur kan
sekali dia tanya,,siapa nih?
demmm
aku lupa sekolah aku dulu ada 2 orang halimah
sorang rumate aku,,
sorang budak baru yang aku tak rapat sangat

dah tau nama tu common,,
tolongla letak gambar sendiri
stress la aku
hahaha,,
dan-dan aku nak salahkan orang
padahal aku yang pemalas nak p bukak profile budak tu dulu sebelum tegur

yang lebih memalukan
bila ko p tegur musuh ko
yang tak tahan nya,,
siap taip dengan penuh perasaan
"dayahhh,,rinduuuunyaaaa kat ko!!!"
demmmm
aku nak tulis dekat dayah si loyar lawa tu
tapi pi tulis kat dayah musuh zaman skolah
triple demmm
hahaha

rasa macam takmau tegur semua orang yang nama common dah


4 comments:

nabilah said...

tapi NABILAHSHAHNOR mesti ada sorang je kan?yeayy..

jau said...

hahaha..nama luar biasa mcm tu msti la xde kak bell oiii..hahaha

Loyar Lawa said...

gyahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku tak tahan gelak wehhhhhhhhhhhhhhhh..... tahniahhh lahhhhh.. mesti dy ingat ko dh insaf

jau said...

hahaha..jatuh maruah aku..bnci tawww