BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 13, 2011

LIKE

kalau dekat fb tu
memang ramai la peng"like" tegar
semua status orang pun dia nak like kan
yang paling tak tahan,,
buat status sendiri
pastu sendiri like
tak faham la aku dengan orang macam tu
obses terhadap diri sendiri ke ape
hahaha

kalau dulu,,
aku cuma like status yang aku rasa sangat best
aku tak like status orang sebarangan
sekarang ni pun
aku still macam tu
huah3

mungkin like tu boleh beru kebahagian pada seseorang kan
so,,
aku cuba la berubah untuk senang like status orang
aku cuba okeh..

3 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

aku buat status.
aku like status aku.

sblm org lain like, aku dah like dulu. aku rasa lebih baik aku sukakan apa yg ada pada aku sblm org lain ambil kesukaan itu terlebih dahulu.

mungkin nampak angkat bakul sendiri.

tapi bg orang yg like status mereka sndr, mereka sbenarnya bersyukur dgn apa yg dia kongsikan.

mungkin kau bukan jenis orang-orang yang suka akan kata-kata kau aka hipokrit dalam berstatus.

hahaha. :)

yang pasti. bila aku like status aku sendiri, ia beru kepuasan yang maksima! :p

jau said...

mcm tu plak?kalo aku xske status aku,,aku xkn tlis kot
dan aku bkn jenis obses..
bagi aku butang like tu butang penghargaan buat org lain..hahaha

Mr.Thinker@Ali said...

kalau ko x suka dgn status ko, maknanya ko x suka dgn kata hati ko. dan mungkin ko juga x suka dgn hasil kerja ko. dan juga aku rasa ko mmg x suka dgn diri ko. dalam erti kata lain, adakah ko hipokrit? kekeke. gurau je. jgn amek hati k. aku suka dgn pndapat ko: "butang like tu butang penghargaan buat org lain".

eh, naik berapa hari bulan ha? aku kena beli tiket awal2. huhu.