BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nov 19, 2010

menantu idaman mak saya

seronok betul musim perayaan
bila pergi pekan nak beli barang,
bila pergi pasar malam
sungguh banyak muka2 yang tak pernah tengok
hensem-hensem plak tu...auuuwww
tapi..
kulihat mukanya sungguh hensem
bila sampai dekat..
alamak,,
dukung baby la plak
ces,,suami orang rupanya
hancur harapan..
hihihihi

tadi..
kami tengok badminton
malaysia lawan thailand
Datuk Lee Chong Wei lawan BoonsakPonsana
fuyooo,,
hensem gila pemain thai ni
mak aku yang cakap
aku pun mengakuinya
tak caya?
meh sini tengok

satu

dua

tiga


ha,,
hensem tak?
hensem tak?
"mak aku siap cakap macam ni lagi
hensem nya budak nih
mesti orang thai bahagian atas-atas ni(org thai bandar la)
ko kawen la dengan dia"
amboiii mak aku
tinggi angan-angan!
macam la si Boonsak ni nak kat aku ye
mak aku siap bagi cadangan suruh Boonsak ni masuk Islam
ewah..ewahh..ewahhh mak aku...
over sangat tau

macam ni la rupa menantu idaman mak aku
maaf la ma,,
anakmu ini tidak mampu realisasikan impian ma
hahahaha
bajet anak hot la kan nak suruh dapat menantu muka macam ni


p/s:Boonsak,,ko tolongla jangan hampakan harapan mak aku..hahahaha

terima kasih pada encik google dan facebook di atas imej boonsak ponsana yg hensem ini

sebelum tuuu,,
meh tengok biodata Boonsak Ponsana
gila onses aku dengan mamat ni sampai stalk biografi dia lagi
bukan calang-calang pemain badminton
cerdik dia nih
tak caya?
meh tengok education dia

Name: Boonsak PONSANA
In Thai: บุญศักดิ์ พลสนะ
In Chinese: 文萨 波萨那
Gender: Male
Date of Birth: 22 FEB 1982
Horoscope: Pisces
Place of Birth: Bangkok, Thailand
Height: 1.78 m / 5'10"
Weight: 64 kg / 141 lbs
Nickname: Man
Language Spoken: Thai/Chinese/English
Family Members: Mother, 2 elder sisters and 1 younger sister(Salakjit Ponsana). Boonsak's father passed away when he was 16.

Education Level: Law Graduate from Sripatum University(Bangkok, Thailand)<--- ehemmm..kita sama kos la..macam sehati sejiwa plak..huahuahua!

3 comments:

Iskandar Zulkarnain said...

wah...ad impian utk usha pemain thai ni rupanya...
ap kate ko cuba dgn hafiz hashim plak...
mana tau dpt kan....hahaha

noor_skuter said...

wah jauuuuuuu
hahaaha
aah.mmg hensem

jau said...

abdul muiz:hafiz hashim laki org..xnk aku
noor:ko jgn potong line..hahahah