BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nov 7, 2010

hanya kerana kamu

sebenarnya aku ada perap beberapa entry MACAM best
ingat nak post hari ni
tapi tak tau apa masalah blogspot ini
lembap tahap cipan lak dia hari ni
maklum laa,,barang free
memang suka buat hal sesuka hati dia

tapi takpe cik blog,,
saya sebagai empunya blog tidak marah kepada encik blogspot
malah saya berterima kasih dengan encik
biarpun percuma,,
ianya amat berguna kepada insan yang banyak benda nak menulis tapi takde duit nak daftarkan ini blog jadi dot com(domain)

sebenarnya,,
internet dirumah saya sangat tidak bermakna bagi saya
tanpa ini blog
kalau saya online,,
saya tak tau nak buat apa
main pesbuk pun macam dah boring
so,,saya cuma gagahkan diri untuk online hanya kerana blog

blog ini sangat buat saya excited sampai terlompat macam beruk kena belacan
ia selalu merubah mood saya
saya sungguh kembang-kempis hidung bila tengok ada ramai orang yang visit blog ini wlaupun tak ramai follower
dengan ini,,
ketahuilah anda
ANDA yang sering melawat blog saya adalah orang yang sering menceriakan hidup saya
terima kasih pada anda semua
luv u all!

p/s:saya sangat sayang blog saya..begitu juga dengan KAMU-KAMU yang baca blog saya...muahhhhhhhhh(sudilah terima kasih saya ini)..hehehehe

5 comments:

yanee :D said...

saya sayang blog saya jugaa !

jau said...

hahahaha
cik blog si penawar hatiku

yanee :D said...

memang. aku bercinta dgn blogg aku je weh. hihi

Loyar Lawa said...

wahhhhhhhh jau ramai visitors

jau said...

yani:sapa lg nk bercnta ngn kita
LL:alah,,aku g mrayap blog org,,sbb tu org mrayap blog aku gak..jasamu jua dayah oitt