BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Aug 26, 2010

suprise yang tak jadi


tepat pada pukul 2245 malam tadi
aku dapat meseg dari seorang insan berbunyi begini
"selamat sore..perhatian kpd sume..anda dijmpt untk memeriahkan dan memelacurkan diri di majlis IQTT'S PARTY AND PRANK. bertempat di squash hall..dresscode,WONDERLAND IN BLACK..yuran penyertaan 5 hengget saje kau! Sira disediakn..hehe"

tersentak jugak aku kan
dah la keluar nombor je..takde nama
tapi aku syak insan itu adalah Boy
skali Mai rupanya
perghhh,,ayat taknak kalah ye
nasib baik kita2 je..hahahahha

kepada bukan warga law yang baca entry ini,
sila jangan jump to conclusion dulu
sila baca entry hingga habis

party yang dimaksudkan sebenarnya
adalah majlis.....(sila scroll ke bawah

ya,,,
besday party for IQTIYANI BASHIR!!!
konon2 kami nak buat suprise
tapi tak jadi plak
yela,,kteorang duduk menyembang,
tiba2 si besday girl sampai
tergamam semua
speechless kau!!!



si besday gurll bersama si tuan blog

sepanjang majlis berlangsung


the venue-squash court

sesi memberi hadiah




sesi deklamasi sajak oleh Boy kepada Yani si besday girl



penuh semangat patriotik muka Boy nak deklamasi sajak


siap sedia menunggu acara potong kek

DISEBALIK TABIR


kena makeup dulu..baru gambar cantik..untuk flawless effect di wajah tanpa sebarang noda gituuuuuu....



tiup lagi..tiup lagi
terkentut kang.,..hahah



antara yang terawal sampai..
banga2..rasa cam mulia oi..



p/s:selamat hari pertambahan umur kepada iqtiyani..walau pun kami wish lambat,,sila jangan marah
2nd p/s kepada yani lagi:ni aku wat entry khas tuk ko..pastikan tahun depan sepupu ko balik dari Rusia bawak buah tangan untuk aku skali...tau yani tau...
p/s kepada yang lain2:jangan jeles sebab takde entry khas kat blog aku ini sempena hari jadi korang...nanti,ur turn plak...okay?

2 comments:

yanee :D said...

aku terharu gilaaaaaaa wehh jauu ! terima kasih !
gamba kat atas aku rasa aku sgt comel. kan kan? hahhaha. thnksssss <3 <3 <3

sepupu aku bukan rusi a lah. london. eh london dlm rusia ke? eh? geog aku fail. haha

sayang kau, sayang semua. thnksss ! <3

jau said...

tak kira la london ke londang
aku pun sama je slalu kena ketuk ketampi dalam kls geog..
kita memang comey..terima je hakikat..wakaka