BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 7, 2011

senang dah kalau nak daftar jadi pengundi

ha,
walaupun umur aku memang dah cukup dan layak lah daftar sebagai pemilih
dengan kata mudah,,memang dah boleh sangat p daftar jadi pengundi
tapi
aku tak pergi daftar2 lagi

mungkin kerajaan sedar ramai remaja2 pemalas macam aku di Malaysia ni
maka,,
sekarang kita boleh daftar pemilih di internet
p je dekat laman web SPR
and then download Borang A
isi2 and p hantar la

tapi kalau korang malas jugak,,
tunggu jelah wakil SPR datang universiti korang
time tu boleh jugak daftar
kalau SPR p la u korang tu

tapi siapa2 yang tak cukup umur 21 tahun tu,,
tak payah la gatai2 nak p daftar
tak layak lagi
tapi kalau saja2 nak lawat laman web SPR tu takpe la
persediaan tuk masa depan orang kata

tapi kan,,aku cari borang A online tu tak jumpa pun
hahahaha

2 comments:

nabilah said...

hrtu dah kena isi kan borang mendaftar kt uum?

jau said...

hari tu nk isi xckup umo lg kak bell