BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Apr 28, 2010

skodeng jom

tadi kan,,
aku bukan sengaja
tanpa niat aku tertengok 2 drama taw
oleh sebab bilik akak aku ni port tuk orang drop buah hati masing2,,
ak terpaksa menonton pelbagai aksi pasangan bercinta
TERPAKSA tahu..
ish3

pagi tadi kan,,aku nmpak sepasang kapel Melayu
sblm pasangan tersebut berpisah,,
si pmpuan bersalaman ngn laki tu
dan,,cium tgn laki tu
bukan stakat itu je wei
siap kiss2 lagi
eiii yeww
bapak gelinya
plus,,sungguh tidak bermoral ye

"tah2 dyorang laki bini"
--->mst korg nk ckp ni kan
lepas nmpk adegan tersebut,,aku gtau akak aku
then akak aku tnya,,plat moto laki tu P** eh?
ak kata a'ah
akak aku mengesahkan mereka bukan laki bini
belagak laki bini je

xpaham la aku pmpuan mcm tu
kalo ko kompem kawen ngn laki tu xpe gak
ko xpenah pikir ke pempuan oi
kalo ko xjadi kawen ngn laki tu,,xke ko malu nak berdepan ngn masyarakat nanti?
lagi2 kalo habis dah madu ko kena sedut
x ke haru dan memalukan??
bawak2 berfikir la pmpuan oiii

then,,tadi baru je aku nmpk kapel chinese
laki tu anta mkwe dia
tapi xde la over action cm malay couple td
tiba2 aku rasa kaum aku ni prangai mengalahkan orang kafir plak
ko tgk la,,orang cina pn xwat bnda bukan2
ni yang melayu plak prangai tah pape
dah la awak tu Islam cik akak n cik abang oiii
wat malu kaum keluarga di kampung saja
mak ayah kat kampung berhempas pulas cari duit harapkan anak blaja
tp korang duk bergedik wat benda bukan2
memang aku pon pemalas stadi(ni pn kira hancukan harapan parents)
tapi kurang2 aku tau batas2 agama
jangan sesekali wat2 perkara2 yang blh membusukkan nama famili ko oii

yang malay tu naek moto
tah2 moto tu pon bapak bagi duit tuk isi minyak
eksen je lebih
mengangkut anak dara orang ke hulu ke hilir
moto je pon
yang chinese tu siap naek Honda CRV
baru berbaloi pempuan2 oi dapat pakwe cmtu
ko nk quit blaja tros pn xpe kalo dapat balak kaya raya
ni dah la sama2 sengkek
hidup pon bergantung harap ngn hutang ptptn
ada hati ko nak bergedik sakan

wahai gadis2 sekalian,
cuba la jadi wanita yang berwawasan sket
jgn masuk u duk pikir nak kawen je
blaja betol2
senang masa depan
jangan ko duk harap nak kawen,,then berangan nak jadi suri rumah
laki ko bagi elaun tiap2 bulan

ko hengat,,seronok ke asik bergantung harap pada duit orang????
ko balaja bagi pandai
bagi dapat keje bagus
ada duit sendiri senang
ikut suka ko nak buat ape
bila laki ko tinggal,,xde la hidup terkontang-kanting
tahu???

tu jela gosip hari ni
dah2..bersurai sekarang...

*jom makan cheezy wedges wei,,teringin la

2 comments:

Encik Sukasuki said...

ak suke ayt ko..
habis disedut madu..hahaha

jau said...

ces,,hbs,,nk tukar jd pe?ahahha