BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jul 16, 2011

ianya adalah first time

setelah 21 tahun satu bulan dan enam hari aku dilahirkan..
hari ini adalah first time aku menjejakkan kaki di perpustakaan awam
fisrt time ok
firssttttttt time!
itu pun sebab dayah yang menogok aku denagn umpan
yang konon nya di library taiping ni ramai laki hensem pada hari sabtu
hahaha

bila tiba je di library,,
boleh tahan ramai budak2 kat sini
menyebabkan aku dan dayah saling tertanya2
buat ape budak ramai2 kat sini?
rajin bebenor datang library hari2 cuti nih
maka,,
saling berbingcanglah kami berdua tentang reason yang konon nya reasonable yang mapu kami fikirkan kenapa bebudak ni dengan senang hati nya datang



ni bukti ramai budak


betapa banyak masa lapangnya kami kan?
sempat datang library untuk fikirkan reason setiap apa yang berlaku di sekeliling kami
semalam aku cari formula untuk kalahkan orang time main congkak
hari ini sibukkan diri fikirkan reason kenapa budak2 ramai datang library walaupun hari cuti yang sepatutnya dihabiskan dirumah....hahaha
kira nya budak2 ni rajin la ek
kata kan mereka cuma datang untuk melepak,,
kiranya depa ni rajin la datang melepak kat library
kalau aku la kan,,
baik lepak kat umah..
nak kata depa nak datang online,,
takde plak depa bawak laptop or sebarang gajet yang memungkinkan mereka online
lagipun,,
aku rasa insan yang datang untuk online hanya aku dan dayah je
hahaha
online free kot..
datang hari2 pun takpe
huah3..

3 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Nampak sgt ko penggemar benda2 percuma.

yann. said...

jelesnye hamba.

jau said...

yani:jles mende plak?
ali:of kos la..percuma kot..gle ape xske?