BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oct 8, 2010

tengok movie dan menang!!!

tengah browse through blog tadi,,
tiba2 keluar iklan kat nuffnang
macam cantik je iklan nya
so,,aku pun tengok2 la
waaaa,,ini sangat menarik ni
so,,aku pun usya la contest ni

sangat menarik
nah,,aku dah tolong usyakan contest ni untuk korang
sila la masuk
pertandingan ini merangkumi



1)capture & win
-siapa2 suka ambil gambar dan edit dengan cantik,,sila la jangan sia2 kan bakat anda.tolonglah masuk

2)share & win
-siapa yang hebat bermain kata2,,boleh la masuk..ini contest untuk buat slogan terbaik

3)spot & win
-every 100th entry up to 8,000th entry wins

4)blog & win
-yang ini sangat sesuai kepada para blogger yang disertai pakej suka gila tengok muvie..
anda hanya perlu blog your journey to The Chronicles of Narnia.THE BEST BLOG WILL WIN!!!!




ini hadiah untuk capture & win



ini syarat2 untuk capture & win

ok,,apa lagi?
sila pergi ke laman web ini sekarang juga untuk keterangan lebih lanjut


p/s:korang masuk la contest ni..dan jgn juga lupa untuk klik iklan nuffnang aku taw!!! luv you allss..mmmuahhhhxxxsss

2 comments:

sri sazila said...

kak oiii..sejak bile minat mohram???galang maya ni slalu dnga time kt uitm dulu....wahahaa....rinduu

jau said...

hahahah
saja je..mls nk dgr lagu yg ada bait2