BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oct 3, 2011

minggu aktiviti

teringat plak zaman MRSM dolu2
ada minggu aktiviti setiap sem
tapi bukan nak cerita pasal tu

selasa
iaitu esok aku kena jadi urusetia untuk bengkel NCC,mooting and mooting shariah
perghhh,,
junior2 memang kena register nama dengan aku dan erah sebelum masuk dengar bengkel tu
memang ada harapan la junior nak panggil aku akak lepas ni kan
*gila obses nak orang panggil akak an

hari jumaat ni ada law games
alfi mintak aku masuk cheerleading
memang tak ah aku yang kayu ni nak masuk an
aku lagi rela main futsal ke ape ke dari masuk cheerleading
memang kena parang denagn bapak aku gamaknya kalo masuk benda camtuh
hahaha

*awat aku buat blog ni macam diary plak
baje artis ke hape
geli la dengan diri sendiri..yucksss

2 comments:

nabilah said...

kak jauuuuu nak sainnnn

jau said...

sori la adik bell,,akak busy..
ni bru ada kesempatan nk bls kmen adik bell..hahaha