BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 31, 2011

masakan si perantau

semalam test family
yang sangat mengejutkan
sebagai tanda balas dendam ke atas kejutan tu
kami pun buat la something gila best
bagi perantau la
apadiaaa?
jeng..
jeng..
jeng..














soto,onde-onde dan cocktail
really perfect!
hahaha

kau mampu masak semua benda ni dalam rice cooker di asrama?
sebarang order untuk sebarang majlis
anda boleh la pilih pakej ini
kami sedia untuk cater anda
huah3!

p/s:sibuk main masak2 sampai tak pergi meeting rumah sukan untuk family day..sori rumah merah!

5 comments:

nabilah said...

nak skettt sobs

kAmi dAn mEreKa!! said...

terbaik lah! hehe

slalu masak megi je dalam rice ccoker tu, :)

jau said...

kak bell:len kali kita men msk2 lg,,kita ajak k.bell ye
fain:megi aku siram ngn air panas je..xkuasa nk msk2 eh

Nik Imana said...

jau! jau! jau! google la resepi baru plak, nnt kita masak lagi :)

jau said...

blh na..oyat jah nak mkn mende..
bubur lambuk special?
apam balik?oyat jah