BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 18, 2011

it's proven..you're not famous

err,,betol ke grammar tajuk aku tu?
bajet bagus je BI aku
nak tulis2 dalam BI
hahaha

well..well..well
that's not the point
tadi kan..
tadi kan..
seperti biasa
aku kan suka pergi melilau seluruh blog orang,,
baru aku datang menyinggah blog aku
kadang-kadang tak singgah langsung
sebab sibuk duk menghayati blog orang

disebabkan aku bukan online guna my own laptop
takde la keluar URL-URL blog tu
so,,aku search jela pakai nama blogger tu
untuk ke site mereka
contohnya haniszalikha,fatinliyana and zackzukhairi serta tak ketinggalan juga
theotherkhairul dan hannamaruku
betapa fe,esnya mereka
taip je nama mereka,,
terus keluar blog mereka seketul
impressive!

lepas dah penat joging2 dalam blog mereka,,
tetiba aku rasa la nak singgah diblog sendiri
tapi macam malas plak nak taip URL blog sendiri
aku dengan penuhyakin taip saladkaktus
tapi tak keluar pun blog aku
hahaha

follower ceot,,
pembaca pun tah ada ke tak
ada hati nak buat camtu ye tak?
tak sedar diri betol aku nih
tapi serius kelakar
aku baru nak excited kalo blog aku keluar bila aku search saladkaktus je
tapi itu impian semata-mata
sadis tak?

well,,aku rasa perkhabaran ini tidak la sesadis mana
kalau nak dibandingkan
dengan perkhabaran kedatangan LPQB!!!

4 comments:

Loyar Lawa said...

hahahahhaa lawok3

jau said...

amboi dayah..tang mano yg lwk sgt?
hahaha

Mr.Thinker said...

It's proven. You're not famous. Ni baru grammar yang betul. Anyway, lucu kot. =.=

jau said...

mr thinker:aku rasa sama je ejaan tajuk aku dgn pembetulan yg ko buat tu..mne salahnya?