BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Apr 12, 2011

keluarlah dari kepompong lama

hari ini hari yang indah
bukan hari yang stress
walaupun kena present untuk subject criminal
kalau sem lepas,,asal nak present criminal je rasa nyawa di hujung tanduk dah
tinggal nyawa2 ikan gituuu
tapi sem ni,,
madam criminal sempoi gila
sempat lagi dia mengungkit pasal status2 FB kiteorang
padahal kiteorang tengah siap sedia nak present
siap berdiri kat depan nak bagi salam dah pun
madam..madam
so funnyyy.. and very the stalker
hahahaha

nasib hari ini memang bagus
semua yang indah2 je berlaku
nak pergi kelas,,senang dapat bas
nak present pun takde la takut and cuak gila
nak print,,akak tukang print pun ramah tamah
senang cerita mood hari ni memang baik la
lagi bermood baik bila tengok MATLUTHFI
hahaha

tapi,,ini aku nak marah ni
aku sedang dibuai angan yang indah
tiba2..
ada aje spoiler nya
dulu kan aku dah pernah membebel
pasal orang yang suka add kawan2 aku
tak faham betol la orang macam ni
setiap penjuru kawan aku pun dia nak add
kawan yang aku tak rapat pun dia add jugakk
desperate sangat ke nak ada kawan bhai?

p/s:kan mak penah pesan,,jangan kawan dengan sebarangan orang..ko tak takut ke kena culik maen add2 semua orang?tolongla ingat balik pesanan mak ko yang satu itu..bye2

1 comment:

Mr.Thinker said...

kalo add nk troll org mcm mna? sapa pemangsa dan sapa mangsa? LOL. ^^