BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Apr 11, 2011

kamu bagaikan gula

ye
kau bagaikan gula
memaniskan hari aku yang dirasakan pahit macam kopi

kau jugak macam gula
sebab memaniskan hari yang tawar macam donat
apalah ertinya donat tanpa gula
*donat ada coklat tu lain cerita

of course you are my gula
sebab sentiasa memaniskan hari2ku yang stress tuu
hahaha
exaggerated kan

kamu sememangnya gula
wahai MATLUTHFI
hahahha
err,,tak kenal matluthfi?
ketinggalan zaman la kau
tak nak kawan..

p/s:matluthfi,,kalo ko terbaca ni,,ketahuilah kami adalah peminat fanatik kamu..terima kasih untuk video2 yang best tu..bila hang mau blk kedah?habaq kat cheq na..blh kita jumpa..hahaha

3 comments:

Mr.Thinker said...

First...!!!

nabilah said...

kalau dia balik kedah..kita pergi pegang banner kt airport nak soh dia sign kt tudung atas inner!haha

Nik Imana said...

gila kental nk jumpa mat luthfi! :D